Credite pana la salariu

credite pana la salariu

Credite pana la salariu

Credite pana la salariu sunt servicii oferite de unele IFN-uri special pentru persoanele care se lovesc de neplacuta situatie in care le mai raman destule zile pana la urmatorul salariu, insa nu si bani. Probabil ca orice om s-a intalnit cel putin o data in viata cu aceasta provocare. Astfel de conjuncturi iau nastere din cauza unor cheltuieli neprevazute, a unor incidente sau pur si simplu apar oportunitati care chiar nu trebuie sub nicio forma ratate.

Credite pana la salariu

Cei mai multi oameni rezolva situatiile acestea cu un imprumut de la un prieten sau de la rude, insa uneori se intampla ca sursele de imprumut fara dobanda sa se epuizeze. Atunci nu ai incotro decat sa vezi de unde poti face rost de bani mai rapid. Daca e vorba de o suma micuta, de cateva sute de lei, ia-ti gandul sa apelezi la o banca. Bancile nu acorda imprumuturi atat de mici si nici nu se misca prea rapid.

Pana ai reusi sa iei bani de la ele, deja poate ai cheltuit si urmatorul salariu. Asa ca iti ramane varianta sa apelezi la un credit nebancar pana la salariu.

Da, sunt scumpe, oripilant de scumpe unele dintre ele, insa sunt rapide. Oricum, aceasta notiune de scump este atat de relativa! Da, creditul pana la salariu este exorbitant de scump comparativ cu un credit bancar, sau comparat cu imprumutul de la un prieten care este chiar gratuit. Insa cand nu ai alte solutii…creditul pana la salariu este chiar cel mai ieftin.

vivacredit.ro 

Hai sa vedem de ce spun asta. Imagineaza-ti ca ai o provocare financiara. Ai nevoie urgent de 1000 de lei pentru ca tocmai ti s-a stricat centrala termica in plina iarna si e urgent sa o repari. Desigur, poti sa astepti urmatorul salariu si sa o repari atunci, numai ca fii sigur ca e cam neplacut sa traiesti la o temperatura de doar cateva grade si sa incalzesti mereu apa pentru a te spala.

Risti ca tu si membrii familiei sa raciti iar spitalizarea si/sau medicamentele plus banii pierduti pentru ca nu vei putea lucra bolnav vor reprezenta pagube considerabile. Si creditul rapid pana la salariu te va costa, insa macar vei avea parte de confort.

Tipuri de institutii care ofera credit pana la salariu

Institutii financiare nebancare

Sa zicem ca ai nevoie, asa cum am spus, de 1000 de lei si decizi sa iei credit pana la salariu de la Viva Credit. Daca alegi sa il returnezi in 32 de zile, la finalul contractului vei avea de returnat 1000 lei (imprumutul) + 24 lei (dobanda pe cele 2 zile care depasesc termenul de 30 de zile). In total toata treaba te costa 124 lei. Daca platesti la timp in limita celor 30 de zile, dobanda este de 0%!

Institutii financiare bancare

BNR obliga toate institutiile financiare sa afiseze DAE pentru creditele acordate, insa aici chiar nu are nicio relevanta. In primul rand ca nu iei imprumut pe mai multi ani, ci doar pentru cateva zile. Poti considera ca 384 de lei este pretul pe care il platesti pentru un serviciu si atat. Daca ti-e mai rezonabil, poti sa te gandesti ca platesti 12 lei/zi pentru un imprumut pe 32 de zile.

Ma indoiesc ca cineva calculeaza DAE atunci cand pleaca in vacanta si sta cateva nopti la hotel. Daca ai suna la receptia unui hotel si ai afla ca sejurul acolo te costa 73000 lei / an in loc de 200 lei / noapte, ai fi tentat sa inchizi telefonul instantaneu. Si, cu toate astea, ai fost de nenumarate ori in vacanta si ai stat la hotel.

Avantajele unui credit pana la salariu

Putem da nenumarate exemple de acest gen, insa nu face sens. Hai sa vorbim despre avantajele creditului pana la salariu. Pe langa faptul ca te ajuta sa rezolvi rapid problemele, e si extraordinar de simplu de obtinut: aplici online si in urmatoarea zi lucratoare ai banii (daca ti se acorda imprumutul, evident). Interesant este ca nu ai nevoie de giranti sau garantii, nu ti se cere adeverinta de venit si esti acceptat chiar daca ai istoric negativ in plata altor imprumuturi.

Briliant, nu? Hai ca parca nu mai e chiar asa de scump creditul asta pana la salariu!

Credite pana la salariu – Lista

Suma:
Termen:
Am gasit credite pentru tine.
Am gasit un credit pentru tine
Nu am gasit un credit pentru tine. Cauta din nou.
Show more results

Share this post