Credit cu buletinul

Credit cu buletinul Creditsmart.ro

Credit cu buletinul

Ce este un credit cu buletinul?

Un credit cu buletinul este un tip de credit acordat de catre o institutie financiara, fara a fi necesara prezentarea actelor de identitate. De regula, acest tip de credit este destinat persoanelor fizice, in conditiile in care in prezent, nu exista institutii financiare care acorda credite cu buletinul persoanelor juridice.

       Cuprins:

1. Cum poti lua un credit cu buletinul fara adeverinta de salariu?

Avand nevoie de bani urgent, te-ai gandit sa apelezi la tot felul de metode pentru a-i obtine, sa iti faci diverse planuri si strategii pentru a-i obtine. Nu-i asa ca este destul de greu sa iti imaginezi ce ar trebui sa faci, sa te gandesti  la fiecare pas posibil, pentru a obtine bani cash rapid? Cu totii vrem sa obtinem bani rapid, in doar cateva ore, dar din pacate, in majoritatea cazurilor este destul de greu sa gasim solutii.

In cazul in care ai nevoie de bani urgent, si nu ai un credit bancar sau unul de la prieteni, nu ai nicio solutie de obtinere a unui crediti. Dar te poti baza pe Credit Smart, un serviciu de creditare rapida, care te poate ajuta sa obtii banii necesari in doar cateva ore.

Cu toate ca multi considera ca este destul de greu de gasit un imprumut de acest tip, Credit Smart iti ofera posibilitatea de a obtine sume cuprinse intre 150 si 2500 RON, in functie de situatia ta financiara si de nevoile tale.

Credit Smart, este pentru cei care au nevoie de bani urgent, pentru a achita facturi sau pentru a rezolva anumite situatii financiare.
vivacredit.ro

2. Care sunt avantajele unui credit doar cu buletinul?

In ce priveste avantajele unui imprumut doar cu buletinul, ai aici cateva dintre ele:

  • – este un serviciu online si nu trebuie sa te deplasezi.
  • – este un împrumut rapid , si nu trebuie sa stai si sa astepti pentru a primi banii pe card sau cash.
  • – nu ai nevoie de girant sau garantie.
  • – este un serviciu de creditare rapida, care te poate ajuta sa obtii banii necesari in doar cateva ore.

3. Care sunt costurile asociate creditului cu buletinul?

Costurile asociate cu creditul cu buletinul, sunt urmatoarele:

Taxa de analiza a cererii:

  • in functie de compania de creditare aleasa, taxa va fi intre 0% si 2,9%.

Taxa de rambursare anticipata:

  • in functie de compania de creditare aleasa, taxa va fi intre 0% si 9,9%.
  • taxa de rambursare anticipata este o taxa care se plateste pentru rambursarea anticipata a imprumutului si este necesar sa platesti taxa de rambursare anticipata pentru fiecare IFN, in parte.

Taxa de administrare a creditului:

  • in functie de compania de creditare aleasa, taxa va fi intre 0% si 9,9%.
  • taxa de administrare a creditului este o taxa care se plateste pentru serviciile de administrare a creditului si este necesar sa platesti taxa de administrare a creditului pentru fiecare IFN, in parte.

4.Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un credit cu buletinul?


Nu conteaza situatia dumnevoastra financiara, nu conteaza starea dvs. familiala, nu conteaza veniturile garantate, nu conteaza anii de munca, conteaza doar sa aveti un venit lunar net in jur de 500-600 lei. Nu sunt necesare acte justificative pentru a contracta un imprumut la care sa fie nevoie de un singur document: Buletinul de identitate.

5. Cum poti obtine un imprumut cu buletinul acum?

Pentru a obtine un credit cu buletinul acum, trebuie sa selectezi compania de creditare pe care o doresti din lista de mai jos(apasa pe APLICA ACUM) si sa completati formularul de creditare online de pe site-ul IFN-ului respectiv.

Suma:
Termen:
Am gasit credite pentru tine.
Am gasit un credit pentru tine
Nu am gasit un credit pentru tine. Cauta din nou.
Show more results

Share this post