Credit nebancar prin telefon

Credit nebancar prin telefon

In zilele noastre, accesul la credite este esential pentru a face fata dificultatilor financiare si pentru a-si indeplini dorintele si nevoile. Insa, procesul de obtinere a unui credit poate fi uneori complicat si dureros, mai ales pentru cei care au probleme cu istoricul lor creditar sau care nu au posibilitatea sa se prezinte la banca. Din fericire, exista o solutie pentru aceasta problema: creditul nebancar prin telefon.

Ce este creditul nebancar prin telefon

Creditul nebancar prin telefon este o modalitate de a obtine un credit fara a fi nevoie sa te prezinti fizic la banca. Acest tip de credit poate fi solicitat prin intermediul unei aplicatii sau prin intermediul unui apel telefonic si poate fi acordat in doar cateva ore.

Care sunt avantajele creditului nebancar prin telefon

 • Rapiditate: procesul de obtinere a unui credit nebancar prin telefon este mult mai rapid decat procesul de obtinere a unui credit bancar, deoarece nu este nevoie sa te prezinti fizic la banca si sa completezi mai multe formulare.
 • Flexibilitate: poti solicita un credit nebancar prin telefon oricand si de oriunde, atata timp cat ai acces la internet sau la telefon.
 • Discretie: procesul de obtinere a unui credit nebancar prin telefon este mult mai discret decat procesul de obtinere a unui credit bancar, deoarece nu este nevoie sa discuti despre problemele tale financiare cu mai multi oameni.

Care sunt dezavantajele creditului nebancar prin telefon

 • Dobanzile sunt mai mari: deoarece riscul pentru creditor este mai mare, dobanzile la creditul nebancar prin telefon sunt adesea mai mari decat dobanzile la un credit bancar.
 • Suma maxima imprumutabila este mai mica: suma maxima imprumutabila la un credit nebancar prin telefon este adesea mai mica decat suma maxima imprumutabila la un credit bancar.
 • Nu exista posibilitatea de a negocia: cand aplici pentru un credit nebancar prin telefon, nu exista posibilitatea de a negocia conditiile imprumutului sau dobanda.

Cum sa aplici pentru un credit nebancar prin telefon

 1. Cauta o societate de credit nebancar care ofera credite prin intermediul telefonului sau al unei aplicatii.
 2. Descarca aplication sau acceseaza site-ul societatii de credit nebancar.
 3. Completeaza formularul de aplicare cu informatiile necesare, cum ar fi datele tale personale si informatiile despre venituri.
 4. Incearca sa furnizezi cat mai multe informatii despre tine si situatia ta financiara, acest lucru va ajuta la obtinerea unui credit mai usor.
 5. Asteapta sa fii contactat pentru a discuta conditiile imprumutului si a finaliza procesul de aplicare.

Concluzie

Creditul nebancar prin telefon poate fi o solutie ideala pentru cei care au probleme cu istoricul lor creditar sau care au nevoie de bani rapid. Cu toate acestea, este important sa se ia in considerare si dezavantajele acestui tip de credit, cum ar fi dobanzile mai mari si suma maxima imprumutabila mai mica. Inainte de a aplica pentru un credit nebancar prin telefon, este important sa se faca o comparatie intre diferitele oferte si sa se aleaga cea mai buna optiune pentru nevoile si situatia ta financiara.

Pentru a obtine un credit nebancar prin telefon acum, trebuie sa selectezi compania de creditare pe care o doresti din lista de mai jos(apasa pe APLICA ACUM) si sa completati formularul de creditare online de pe site-ul IFN-ului respectiv.

Suma:
Termen:
Am gasit credite pentru tine.
Am gasit un credit pentru tine
Nu am gasit un credit pentru tine. Cauta din nou.
Show more results

 

 

Share this post