Credit fara adeverinta de venit? Se poate, afla cum!

Credit fara adeverinta de venit creditsmart.ro

Credit fara adeverinta de venit? Se poate, afla cum!

Cauti un credit fara adeverinta de venit?

Cauti un credit fara adeverinta de venit? Un numar tot mai mare de romani se intereseaza cum pot accesa un imprumut fara a fi necesar sa prezinte si o adeverinta de venit. Acest aspect se datoreaza in primul rand evaziunii fiscale, despre care se cunoaste prea bine faptul ca este “in trend” (nu ca nu ar fi un lucru firesc avand in vedere taxele si impozitele aberant de mari, dar acesta este un alt subiect).

In zilele noastre, angajatorii aleg sa le plateasca salariatilor cea mai mare parte din bani “la negru”, asa ca acestia, atunci cand au nevoie de bani imprumut, cauta sa obtina un credit fara adeverinta de venit.
Insa, daca vor sa obtina acest lucru de la banci, atunci trebuie sa stie ca inca nu exista in Romania care sa mai dea credit doar cu buletinul, asa cum se facea odinioara. Asa ca aceasta cautare a lor e in zadar. Deci, NU exista credit bancar fara adeverinta de venit (cu exceptia imprumuturilor bancare acordate pensionarilor).

Exista insa institutiile financiare nebancare. Majoritatea cer adeverinta de venit, insa mai sunt cateva care iau totusi in considerare si alte tipuri de venit care nu se trec pe adeverinta sau pentru justificarea carora nu este necesara adeverinta de venit.

Cum poti obtine un credit rapid online fara adeverinta de venit acum?

Un credit rapid online fara adeverinta de venit nu presupune decat sa aveti acces la internet si sa intrati pe site-ul Institutiei Financiare Nebancare si sa completati un formular online.

Pe piata de profil se remarca indeosebi Ferratum, Institutie Financiara Nebancara care vine in sprijinul clientilor cu unele dintre cele mai bune oferte. Astfel daca aveti peste 24 de ani si un job stabil puteti solicita in deplina siguranta un credit nebancar de la Ferratum, iar daca sunteti o persoana ocupata, imprumutati bani online si in 24 de ore ridicati suma dorita. Ferratum va pune la dispozitie 1290 de lei, suma maxima pe care o puteti imprumuta.

Cat despre dobanda, aceasta este zero, dar asta nu inseamna ca si costurile sunt zero. Ferratum afiseaza clar atat suma totala pe care o aveti de rambursat cat si echivalentul costurilor in DAE. Este bine sa stiti ca Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este ceva mai mare decat cea oferita la un credit bancar, aceasta in schimb este variabila in functie de suma creditata si perioada de rambursare care se poate intinde pe 45 de zile.

 

Ce companii ofera credite de nevoi personale fara adeverinta de venit?

Suma:
Termen:
Am gasit credite pentru tine.
Am gasit un credit pentru tine
Nu am gasit un credit pentru tine. Cauta din nou.
Show more results

 

Share this post