Credit pana la salariu VIVA Credit online

VIVA Credit - Creditsmart.ro

Credit pana la salariu VIVA Credit online

Cu ajutorul celor de la Viva Credit vei putea accesa creditul pana la salariu cu valori cuprinse intre 100 lei și 2000 lei.

Nu au trecut decat doar cateva zile de cand ati luat salariul si deja nu mai aveti bani? Pe deasupra vi s-a stricat masina sau s-a spart o conducta in casa sau si mai grav ati primit o amenda de circulatie si nu aveti bani pentru astfel de cheltuieli? Pana la urmatoarea leafa mai sunt destule zile si nu stiti de unde sa faceti rost de bani pentru a remedia situatia neprevazuta?

vivacredit.ro

Singura solutie este sa imprumutati bani, dar de unde este intrebarea? O solutie ar fi un credit bancar, dar pana faceti rost de actele necesare, pana vi se aproba imprumutul dureaza mult prea mult timp iar voua va trebuie bani imediat. Prietenii au si ei problemele lor iar rudele sunt indiscrete plus ca va cer banii intr-un interval de timp scurt si atunci ce faceti? Cum veti iesi din impas? Va sugeram noi un imprumut de la o institutie non-bancara.

 

Ce este Creditul pana la Salariu?

Cu siguranta au existat momente in viata vostra cand ati avut nevoie de bani pentru a rezolva o problema urgenta si nu ati stiut cum sa gestionati situatia. Cu siguranta ati apelat la diferite persoane dar ati fost refuzati politicos. Pentru ca acest lucru sa nu se mai intample va oferim o solutie pe termen scurt si anume Creditele pana la Salariu. Acest tip de imprumut exista in toata lumea de foarte mult timp, dar la noi in tara a aparut relativ recent. De ce se numeste Credit pana la Salariu? Deoarece este un imprumut cu sume mici oferite pe perioade scurte de timp si rambursate in ziua urmatorului salariu. In tara noastra oferta Institutiilor Financiare Nebancare este foarte variata dar noi ne propunem sa va vorbim in cele ce urmeaza de Creditele pana la Salariu de la VIVA Credit IFN SA. Aceasta este prima companie din Romania specializata in astfel de credite, oferind o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor voastre urgente.

Cum poti accesa VIVA Credit online?

Pentru a accesa un imprumut pentru Credit pana la Salariu de la VIVA Credit este suficient sa aveti un calculator sau un laptop sau o tableta cu acces la internet pentru a putea intra pe site-ul oficial al institutie si sa completati cererea de credit online. In cel mai scurt timp veti primi decizia, urmand ca banii sa fie transferati in contul personal in aceeasi zi. Este bine sa stiti ca aceste imprumuturi sunt 100% online, nu trebuie sa va deplasati la sediul Institutiei Financiare si nici nu se lucreaza cu agenti sau colaboratori, deci nu te va deranja nici un angajat de la VIVA Credit acasa.

vivacredit.ro

Conditia principala pentru a beneficia de un imprumut de bani de la VIVA Credit este sa aveti varsta de peste 21 de ani, iar pe langa asta trebuie sa faceti dovada ca aveti un venit stabil din salariu, pensie sau PFA. Daca in cazul unui imprumut bancar vi se cer o multitudine de acte, la Creditul pana la Salariu nu veti avea nevoie decat de o copie in format electronic dupa Cartea de Identitate pe care o puteti trimite atat prin mail cat si prin fax. Daca solicitati pentru prima data un Credit pana la Salariu la VIVA nu puteti imprumuta mai mult de 1.000 de RON, dar in timp, daca totul decurge bine si dovediti ca sunteti buni platnici, de la urmatorul credit deja suma se mareste si puteti beneficia de sume ce ating limita de 1.500 de RON.

Care sunt beneficiile VIVA Credit?

Prin Creditul pana la Salariu de la VIVA Credit ai parte de o aprobare imediata iar banii ii primesti in maxim 60 de minute, asta numai in cazul in care ai mai luat si alte credite. Daca esti la primul imprumut de acest fel, atat aprobarea cat si transferul bancar poate dura cateva ore. Iti poti ridica suma de care ai nevoie de la orice institutie bancara si asta deoarece VIVA Credit lucraza direct cu cele mai importante banci din tara cum ar fi BCR, BRD, ING, Banc Post, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank, Garanti Bank, CEC. Sau si mai simplu, puteti sa va achitati urgenta pentru care ati imprumutat banii direct de pe card. Banii pe care i-ai imprumutat ii poti rambursa intr-o perioada cuprinsa intre 1si 35 de zile, de voi depinde perioada pe care va sfatuim sa o alegeti in functie de veniturile voastre personale si data la care va intra salariul in cont.

Ce ai nevoie pentru a putea accesa un credit pana la salariu VIVA?

Pentru Creditul pana la Salariu de la VIVA Credit nu vi se cer adeverinte, garantii sau giranti, mai mult decat atat, nu veti avea de platit taxe sau comisioane. VIVA Credit nu are comision de analiza sau comision de acordare, nici comision de rambursare anticipata sau comision de administrare. Totul este transparent iar suma de plata care ati stabilit-o la data incheierii contractului nu se va modifica sub nici o forma pe intreaga durata a creditului. In aceste conditii veti sti de la bun inceput cat veti avea de plata, dobanda ramane fixa, costul nu se modifica pe durata creditului.

vivacredit.ro

Iar ca sa intelegiti si mai bine cum sta situatia va oferim un exemplu: sa presupunem ca ati imprumutat 100 de RON pentru o perioada de 20 de zile, cum dobanda este 1,20/zi inseamna ca veti avea de platit 1,20 RON pentru fiecare 100 de RON imprumutati. La scadenta veti avea de platit 100 de RON plus 24 de RON dobanda. In cazul in care ati decis sa platiti anticipat dupa 10 zile, veti avea de platit 100 de RON plus 12,00 RON dobanda.

Va recomandam ca imediat ce aveti posibilitatea sa achitati cat mai repede imprumutul, in acest caz veti plati principalul si dobanda acumulata pana in acel moment, fara a plati costuri suplimentare sau penalitati de rambursare anticipata, astfel veti scapa mai repede de creditul de care ati beneficiat. Daca o situatie neprevazuta va pune in imposibilitatea de a rambursa creditul la termenul stabilit este bine sa contactati cat mai repede VIVA Credit. Echipa de specialisti in recuperarea de debite va va ajuta sa stabiliti modul in care veti achita imprumutul.

Share this post