PROVIDENT – Credite de la un partener de incredere

Provident - Creditsmart.ro

PROVIDENT – Credite de la un partener de incredere

Provident este un IFN care apartine grupului britanic IPF(International Personal Finance).

Ai nevoie de o suma de bani iar pana la salariu mai este mult timp? Ai cerut la rude si prieteni dar ai fost refuzat, iar ca sa te imprumuti la banci iti trebuie timp pentru intocmirea dosarului si drumuri nesfarsite pe la sediile lor? Nu mai ai liniste, nu mai dormi noaptea, nu sti de unde poti face rost de bani, bani care iti trebuie imediat pentru o situatie ivita pe neasteptate?

Nu-ti mai face probleme si solicita cu incredere un imprumut la o institutie financiara nebancara, singura in masura sa-ti rezolve problema intr-un interval de timp scurt si fara prea multe batai de cap. Caracteristicile de baza ale unei astfel de institutii sunt reducerea birocratiei, conditii mai lejere de eligibilitate precum si timpul redus de intrare in posesia banilor. De departe una dintre cele mai importante astfel de institutii este Provident care acorda cele mai rapide credite nebancare de pe piata de profil, adresandu-se cu precadere persoanelor cu venituri medii si mici.

Credit rapid Provident

In cazul in care ai nevoie de bani iar imprumutul la banci nu ti se pare o solutie prea buna, atunci e bine sa te gandesti la un credit rapid de la Provident. Institutia fianciara nebancara este una dintre cele mai sigure din tara noastra fiind inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt. Provident este prima institutie finanaciara nebancara din Romania cu o vechime de aproape 10 ani, timp in care a reusit sa satisfaca o multime de clienti amatori de imprumuturi imediate. Provident iti ofera siguranta, rate fixe, fara garantii sau giranti. In momentul in care v-ati decis sa solicitati un imprumut este bine sa cunoasteti avantajele cat si dezavantajele unei astfel de creditari.
provident.ro

Care sunt beneficiile unui credit Provident?

Un prim avantaj consta in faptul ca se pot cere bani telefonic sau online, accesand site-ul Provident si in mai putin de 60 de minute veti fi contactat de un agent care va va furniza toate informatiile de care aveti nevoie despre viitorul imprumut. Veti fi sfatuiti si in privinta pasilor pe care ii veti urma pana cand banii ajung in mana voastra, precum si modul in care veti inapoia creditul.

Un avantaj deloc de neglijat consta si in faptul ca la Provident nu aveti nevoie de prea multe acte, buletinul precum si dovada venitului lunar stabil de cel putin 300 de lei, care poate proveni din salariu, pensie, chirii sau activitati PFA, sunt singurele documente pe care trebuie sa le prezentati. Un criteriu importanti de acordare a imprumutului consta in varsta clientului care trebuie sa fie mai mare de 18 ani. In functie de nevoile voastre Provident ofera credite nebancare cu sume cuprinse intre 500 si 5.000 de lei, fiind potrivite pentru nevoi urgente cum ar fi sanatate, educatie, calatorii, plata facturilor sau achizitia de bunuri. In cazul in care sunteti nou venit in randul creditorilor la Provident, nu veti putea imprumuta o suma mai mare de 3.500 de lei. Abia dupa restituirea acestuia veti putea imprumuta sume mai mari dar care nu pot depasi plafonul de 5.000 de lei.
provident.ro

Cat de rapid primesti creditul de la Provident?

Deoarece un credit de la Provident este un credit rapid si timpul de la semnarea contractului pana cand veti avea banii in mana este unul foarte scurt. In cel mult 10 zile primiti suma creditata, astfel va veti putea satisface nevoile pentru care ati imprumutat bani cat mai curand cu putinta. Daca problema este extrem de urgenta si aveti nevoie de suma creditata in cel mai scurt timp posibil, puteti opta pentru serviciul contra cost de livrare la domiciliu. Astfel, un agent Provident se va deplasa personal acasa pentru a va aduce banii in 48 de ore, sau si mai simplu, pot fi transferati in contul vostru bancar.

Care sunt dezavantajele unui imprumut Provident?

Pana acum v-am prezentat doar avantajele unui credit nebancar imediat de la Provident, dar sa vorbim si despre dezavantaje, care daca stati bine si analizati nu sunt dintre cele mai rele. Dezavantajul accesarii unui imprumut Provident in favoarea unui credit bancar de exemplu, il reprezinta costul imprumutului. Un imprumut rapid online sau la domiciliu este mai costisitor decat unul care intarzie sa fie aprobat sau necesita o lunga perioada de analiza. Costurile ridicate la un credit Provident sunt reprezentate de valoarea DAE ( dobanda anuala efectiva) care este una destul de ridicata, insa suma imprumutata poate fi rambursata anticipat. Si asta deoarece in general sumele mici pot fi rambursate mult mai rapid decat creditele pe termen lung.
Dobanzile la Provident sunt mai mari decat in cazul bancilor, in unele cazuri depasind chiar 100%. Acest aspect totusi nu ar trebui sa va ingrijoreze deoarece nu vor fi atrase costuri uriase intrucat creditele sunt pe sume mici pentru perioade scurte. Dar ca sa va puteti face o idee despre ce anume este vorba va oferim si un exemplu: la 500 de lei imprumutati de la Provident pentru 40 de saptamani veti avea de plata la final 654,31 de lei. In acelasi timp ratele sunt flexibile, se calculeaza saptamanal si se incep de la 17 lei, iar pentru rambursarea imprumutului veti avea la dispozitie intervale destul de lungi ce pornesc de la 40 de saptamani. Daca nu ai timp sa depui ratele lunare, Provident s-a gandit si la acest aspect, astfel un agent al institutiei se va deplasa in fiecare saptamana la tine la usa pentru a prelua rata saptamanala.
provident.ro

Refinantare Provident

Pentru a veni in sprijinul clientilor, Provident permite refinantare partiala sau chiar totala, asa ca nu veti fi nevoiti sa va stresati in cazul in care nu puteti achita o rata la timp. Asadar, atunci cand esti in imposibilitatea de a plati la timp o rata, veti putea cere prelungirea datei scadente pentru una sau mai multe rate sau intregul credit. In acest caz in schimb primesti o bila neagra si asta deoarece iti vor scade sansele de a mai primi un credit in viitor. Daca pe parcurs va reveniti cu banii si veti dori sa achitati creditul inainte de termen o puteti face oricand si vei obtine si o reducere a costurilor totale

 

Share this post