Imprumut rapid si simplu de bani de la CreditFix

CreditFix-Creditsmart.ro

Imprumut rapid si simplu de bani de la CreditFix

Prin ajutorul celor de la CreditFix poti accesa imprumuturi nebancare rapide pana la salariu in doar cateva minute!

Ai nevoie de bani urgent dar nu sti de unde sa faci rost. O situatie neprevazuta s-a abatut asupra ta si nu mai sti cum sa iesi din acest impas financiar. Faptul ca nu esti singurul in aceasta situatie pare ca-ti mai indulceste putin chinul, dar tot nu este suficient. Traim vremuri foarte grele atat pe plan social, profesional iar pe termen lung se pare ca situatia nu-si va reveni foarte repede.

De ce CreditFix?

Te gandesti cum sa iti rotunjesti veniturile pentru a putea sa te bucuri mai mult de viata atat tu cat si familia ta. De regula ramai fara bani in perioadele cu cheltuieli ridicate cum ar fi cele de genul sarbatorilor sau perioadele anterioare concediilor, atunci totul devine cu adevarat critic. Situatia nu este prea roz si te gandesti din ce in ce mai mult sa imprumuti bani pentru a iesi din criza financiara in care te-ai afundat.

creditfix.ro

Cum banii nu ajung de la o luna la alta iar situatiile neprevazute ne dau complet peste cap, singura iesire din acest cerc vicios o reprezinta un imprumut. Aici ar fi cam trei variante, fie apelam la rude sau prieteni dar ar fi putin probabil sa gasim bani pentru o perioada mare de timp, ar mai fi un imprumut bancar, dar aici ni se cer un teanc de acte si exista posibilitatea ca dupa cateva saptamani sa fim anuntati ca nu ni s-a aprobat imprumutul. Si nu in ultimul rand putem apela la un imprumut rapid nebancar. Se pare ca aceasta varianta este singura in masura sa ne scoata din impas si asta pentru ca putem primi banii imprumutati intr-un timp relativ scurt si ne putem rezolva problema fara prea mari batai de cap si fara sa dam socoteala cuiva pentru ce ne trebuiesc banii.

Se stie ca in general un imprumut rapid nebancar pe cat este de rapid de acordat pe atat are costurile mai mari. Dar acest aspect nu ar trebui sa constituie un impediment deoarece exista o rezolvare si pentru acest lucru. In ultimii ani, concurenta destul de mare de pe piata de profil au determinat institutiile financiare nebancare sa scada costul imprumuturilor rapide. Astfel au aparut oferte care mai de care mai tentante, cu dobanzi compatibile cu cele ale creditelor bancare.
creditfix.ro

Ce este CreditFix?

O astfel de institutie financiara nebancara este si CreditFix, firma care iti ofera in mod rapid, lejer si fara batai de cap, credite avantajoase. Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu si prezent in 30 de tari, CreditFix este lider pe piata creditelor rapide din tara noastra. Tocmai pentru ca prezinta o foarte mare incredere, CreditFix are peste 20 de milioane de clienti in toata lumea. In cazul in care ai decis sa-ti cumperi un frigider nou, daca vrei sa pleci intr-o vacanta sau esti intr-o situatie neprevazut ce afecteaza bugetul lunar, CreditFix te ajuta sa iesi la liman fara prea mare efort.

Ce ai nevoie pentru imprumut rapid de la CreditFix?

Pentru ca sa soliciti un imprumut rapid de la CreditFix ai nevoie doar de un telefon sau o linie de internet, deoarece poti cere bani doar formand numarul de telefon al institutiei sau online, completand formularul pus la dispozitie pe site. 

Dar pentru a putea beneficia de toate aceste avantaje este bine ca inainte de a aplica pentru un imprumut sa sti daca esti sau nu eligibil. Pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa indeplinesti anumite conditii impuse de CreditFix si in primul rand trebuie sa fii cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania si sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani. Pot primi credit rapid nebancar de la CreditFix chiar si angajatii pe perioada determinata, cu conditia ca aceasta perioada sa fie mai mare de 6 luni. Pe langa salariati mai pot primi credit atat pensionarii cat si liber-profesionistii.

Pentru ca toata treaba sa mearga ca si unsa este bine sa-ti pregatesti din timp dosarul de creditare. Desi institutiile financiare nu cer atatea acte cum ar cere o banca, totusi si aici ai nevoie de cateva documente cum ar fi, o copie a actului de identitate, adeverinta de venit, cerere de acordare a unui produs financiar care este un formular tip ce trebuie completat. Pentru pensionari se solicita ultimul talon de pensie, fisa fiscala, adeverinta de venit si eventual cea mai recenta facura la utilitati sau adeverinta de la Primarie pentru confirmarea domiciliului. 
creditfix.ro

Care sunt avantajele unui credit online CreditFix?

Simplu si rapid, doar stand la birou sau acasa poti solicita bani fara sa bati drumuri inutile pe la sediile firmelor. Astfel, oriunde si oricand obtii banii necesari cu o preaprobare in doar 10 minute. Dupa ce ai solicitat imprumutul te va contacta un reprezentant CreditFix pentru a-ti raspunde la toate posibilele intrebari pe care le a vis-a-vis de creditare si te va ajuta sa alegi solutia de rambursare a banilor cat mai avantajos pentru tine.

Avantajele unui imprumut rapid nebancar de la CreditFix sunt demne de luat in seama pentru ca totul este la vedere, astfel beneficiezi de dobanda si rate fixe pe toata durata de creditare, obti preaprobare in 10 minute prin telefon sau internet, nu ai nevoie de avans, de giranti si nu se percepe comision de analiza. Analiza dosarului si acordarea creditului sunt foarte rapide, documentatia extrem de lejera, Dobanda 0% se aplica pentru prima tragere din linia de credit, pentru sume de pana la 2000 de lei.

Dupa ce toate demersurile au fost facute nu-ti ramane decat sa te hotarasti ce suma poti credita si asta deoarece CreditFix acorda minim 100 de lei si maxim 4.000 lei. Suma poate fi rambursata in minim 6 luni sau maxim 60 de luni si in functie de acestea de tine depinde cum alegi perioada de restituire a sumei imprumutate. Pentru a fi cat mai bine informat, iti oferim un exemplu de calcul. Pentru un credit online in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma trasa a fost achitata de client in 12 rate lunare a cate 184.61 lei.

creditfix.ro

Share this post