Cele mai populare companii de credite din Romania 2019

Creditarea din Romania a inceput sa fie reglementata treptat, clientii avand parte de o protecties sporita a intereselor lor dar si a datelor. Aceste credite fie ele de nevoi personale sau pana la salariu au devenit disponibile la multe dintre institutiile de pe piata romaneasca fie ele bancare sau nebancare.

Scopul acestui articol este de a incerca identificarea celor mai populare companii de credite din Romania.

Care sunt avantajele unui credit de nevoi personale?

 • Nu necesita garantie – In general creditele de nevoi personale nu necesita depunerea unei garantii reale(bunuri imobiliare, autoturisme), desigur exista si exceptii cand este necesara o garantie dar acestea sunt pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca(in general pentru sume mari).
 • Refinantare – Imprumuturile de acest tip poate fi refinantat de catre o alta institutie bancara sau nebancara, care poate oferii conditii mult mai avantajoase pentru client
 • Fara documente – Nu sunt solicitate multe documente(multe doar necesita buletinul)
 • Fara adeverinta de venit – Majoritate companiilor de creditare nebancare ofera solicitantului creditul fara a solicita o adeverinta de venit.
 • Credit online – Asta insemnand ca poate fi obtinut cu usurinta, iar banii sunt disponibili foarte rapid pe cardul sau contul solicitantului, devenind astfel cel mai avantajos tip de a solicita un credit.

Care sunt cele mai populare 10 companii de credite din Romania in 2019?

 1. Creditul pentru nevoi personale ING – acces la sume de pana la 90.000 RON, cu o dobanda de numai 8,25% pe an, pe o perioada de pana la 5 ani și fara sa fie nevoie de adeverința de salariu.
 2. Creditul pentru nevoi personale BRD – este foarte avantajos, oferindu-ți pana la 130.000 RON, pentru 5 ani, cu dobanda variabila sau fixa (8,25% pe an).
 3. Creditul pentru nevoi personale BCR – se acordă in RON pentru o suma maximă de 24.000 EURO, cu o dobanda de 9,49% pe an, pentru o perioada de 5 ani.
 4. Creditul pentru nevoi personale CEC – se acorda pentru sume de pana la 90.000 RON, cu dobanda variabila (intre 7,96% și 8,46%), pentru o perioada de 5 ani, cu o perioada de garanție de pana la 1 an.
 5. Creditul pentru nevoi personale Bancpost – se acorda pentru sume de pana la 90.000 RON, pentru o perioada de 5 ani, cu o dobanda anuala variabila incepand de la 7,9% și o luna de grație in fiecare an, la alegere.
 6. Creditul pentru nevoi personale Alpha Bank – este disponibil pentru sume in RON echivalentul a maxim 20.000 EURO, pentru o perioada de 5 ani, cu raspuns in privința acordarii solicitarii in maxim 24 de ore.
 7. Creditul pentru nevoi personale Raiffeisen Bank – iti ofera posibilitatea de a imprumuta pana la 200.000 EURO, pentru o perioada de 60 de luni, cu dobanda de 5%, dar cu depunerea de garanții reale imobiliare.
 8. Creditul pentru nevoi personale Unicredit – primești pana la 90.000 RON, pentru maxim 5 ani, cu posibilitatea de a alege intre o dobanda fixa sau una variabila.
 9. Creditul pentru nevoi personale Banca Românească – suma care poate fi obținuta este de 110.000 RON, pentru maxim 5 ani, cu o dobanda cuprinsa intre 8,9% și 9,5%.
 10. Creditul pentru nevoi personale OTP – primești pana la 6600 RON, cu o dobanda de 7,90% pe an, pentru o perioada de 60 de luni.

 

/*Daca ai nevoie de o suma mai mica, pentru o perioada scurta, Credit Smart este ceea ce cauti. Acceseaza acum un credit de nevoi personale prietenos și bucura-te de maximul de beneficii! */

 

Share this post